noodles volos banner

Καμακάς: «Σε νέες βάσεις με κοινή φιλοσοφία»

Ο Απόστολος Καμακάς είναι ο νέος προπονητής της Ανάληψης, που διαδέχεται στον πάγκο τον Γιώργο Βλιώρα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό. Ο Καμακάς, μετά από μία πετυχημένη παρουσία στα Λεχώνια, κάνει ένα νέο ξεκίνημα μέσω της κυανέρυθρης ομάδας και μιλά στο magnesiasports γι αυτό.

Για την απόφαση του να συνεχίσει στην Ανάληψη: «Στα Λεχώνια έγινε μία μεγάλη προσπάθεια πέρυσι. Πολλά όμως έπρεπε να τα κάνω μόνος μου. Ακόμα και από τις δυσκολίες όμως έμαθα. Μετά τη χρονιά στα Λεχώνια και την επίτευξη του στόχου της παραμονής, συμφώνησα με τους ανθρώπους της Ανάληψης και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο. Ηδη προχωράμε τον προγραμματισμό μας. Οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου ολοκληρώθηκαν και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την προετοιμασία».

Για το πόσο διαφορετική θα είναι η νέα του σεζόν στην Ανάληψη: «Θα είναι μια διαφορετική σεζόν αυτή για μένα σε σχέση με την προηγούμενη στα Λεχώνια. Η ομάδα είναι οργανωμένη, οι άνθρωποι της διοίκησης τρέχουν για τα θέματα που προκύπτουν και υπάρχει η ίδια φιλοσοφία.

Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να διασκεδάσουμε μέσα από αυτό. Η ομάδα ξεκινάει σε νέες βάσεις, θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε και με άλλους παίκτες και αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα». 

Last modified onSaturday, 28 June 2014 11:54