noodles volos banner

Ίλτσογλου: «Άνοδος με τα Φάρσαλα»

Στο Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής, Θοδωρής Ίλτσογλου. Ο 28χρονος πλέι μέηκερ, που όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Ανάληψης, συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα των Φαρσάλων, που τη νέα σεζόν θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους και θέλει την άνοδο της στη Γ’ Εθνική. 

Ο Θ. Ίλτσογλου μίλησε στο magnesiasports για τη μεταγραφή του και το νέο ξεκίνημα του μέσα από την ομάδα των Φαρσάλων. 

Για την Ανάληψη και την παρουσία του σε αυτή: «Για  όλους μας ήταν μια καλή χρονιά η περσινή. Μείναμε ικανοποιημένοι από την εξαιρετική δουλειά που έγινε. Η Ανάληψη βγάζει πάντα παιδιά και ταλέντα από τα σπλάχνα της και αυτό δεν αλλάζει. Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να αναλάβω κι εγώ έναν άλλο ρόλο σε αυτή την ομάδα. Με τους ανθρώπους της ομάδας είμαστε σαν οικογένεια. Τόσα χρόνια είμαστε μαζί και το οικογενειακό κλίμα διατηρούνταν άριστα. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα βρει ξανά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο από μόνη της».

Για τη νέα του ομάδα και τους στόχους του σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα: «Με τα Φάρσαλα έχουμε βάλει στόχο την άνοδο και θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα οπωσδήποτε. Είναι πολύ οργανωμένος σύλλογος. Ηδη κάνω προπόνηση με την ομάδα και τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Είναι σε όλα κύριοι. Προσπαθούν να μας κάνουν να νιώθουμε σαν το σπίτι μας.

Η ομάδα έχει φτιάξει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και ο πρώτος στόχος ήταν να αποκτηθούν οι παίκτες πριν τη μεταβατική περίοδο. Εχουμε βρεθεί ήδη όλοι μεταξύ μας στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Αν επιτευχθεί η άνοδος στη Γ’ Εθνική τότε θα χρειάζονται λίγες προσθήκες. Έτσι και για μένα προσωπικός στόχος είναι να μείνω στην ομάδα και να παίξω και την επόμενη χρονιά στα Φάρσαλα». 

 

Last modified onFriday, 27 June 2014 13:00