noodles volos banner

Με Λιαδέλη και Δεληγιάννη η 4η μέρα του camp του BC Βόλος

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήμερα ήταν η Πέμπτη για το camp του BC Βόλος. Δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ τίμησαν με την παρουσία τους το καμπ. Ο Παναγιώτης Λιαδέλης με συμμετοχές στην εθνική ομάδα ως παίκτης και με καριέρα στον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τη Βαλένθια κ.α. και το νέο αίμα της Α1, ο Χρήστος Δεληγιάννης, διεθνής με την κάτω των 21 ετών, έκαναν την εμφάνιση τους στο καμπ. Και οι δύο μίλησαν για στα παιδιά για το πώς ξεκίνησαν την καριέρα τους και τι πρέπει να προσέξουν τα νέα παιδιά τώρα που είναι στην αρχή, αλλά και τι θέλουν να κερδίσουν μέσα από το μπάσκετ.

Μάλιστα ο Χ. Δεληγιάννης, έδωσε και δώρο τη φανέλα του στην Εθνική ομάδα, στον νικητή των ελευθέρων βολών, τον Ζήση Μπαλατσό της παιδικής ομάδας, που ήταν πρωταθλήτρια στη Μαγνησία.

Στη συνέχεια οι δύο καλαθοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά και τα καμπ συνεχίστηκε με το πρόγραμμα του.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ: 1ο ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΝΙΚΟΣ- ΖΩΚΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2ο ΓΗΠΕΔΟ:ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 3ο ΓΗΠΕΔΟ: ΚΥΡΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Το καμπ συνεχίζεται αύριο τελευταία ημέρα με πολλές εκπλήξεις με την παρουσία του Διεθνή διαιτητή της FIBA και της Α1 Γιώργου Τανατζη.