noodles volos banner

Ξεκίνησε το camp του BC Βόλος

Ξεκίνησε σήμερα με μεγάλη επιτυχία το 6ο Camp μπάσκετ της ομάδας μας στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο της πόλης με συμμετοχή πολλών παιδιών από όλες τις ομάδες και όχι μόνο.

Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια χωρίστηκαν σύμφωνα με την ηλικία τους στα έξι γήπεδα που έχουν διαμορφωθεί και έκαναν την προπόνηση της πρώτης ημέρας, σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα που είναι για κάθε ηλικία.

Στους νεαρούς αθλητές δόθηκαν δύο φανελάκια, βερμούδα, καπελάκι και φυσικά σάντουιτς, χυμός και νερά.

Την παρουσία τους έκαναν στις 12 το μεσημέρι και οι παίκτες Γιώργος Λεπενιώτης (παίκτης της Α1 με Τρίκαλα, Ολύμπια, ΓΣ Λάρισας και τώρα του Φοίνικα Λάρισας στη Β’ Εθνική και ο Βολιώτης, Γιώργος Λάππας (παίκτης της Α2 με ΑΕΚ Άργους και στις ομάδες, Νίκη Βόλου, ΕΑΛ, ΑΓΕ Χαλκίδας και τώρα στον Προμηθέα Πάτρας).

Και οι δυο παίκτες μίλησαν στα παιδιά του καμπ και απάντησαν στις πολλές τους ερωτήσεις. Στο τέλος τους δόθηκαν αναμνηστικά του καμπ και φυσικά δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες και τα αυτόγραφα από τους μικρούς παίκτες και παίκτριες.

Οι νικητές στο παιχνίδι των ελευθέρων βολών είναι
ΓΗΠΕΔΟ 1-2: ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
// 3-4: ΚΑΡΑΔΕΜΗΤΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
// 5-6: ΜΠΟΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ...
Η πρώτη ημέρα του καμπ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι και όλοι έδωσαν ραντεβού για το πρωί της Τρίτης για κάτι καινούριο και δημιουργικό.