noodles volos banner

Στρατίκης: «Με κέρδισε η φιλοσοφία της ΑΕΒΔ»

Ο προπονητής, Σπύρος Στρατίκης, «έκλεισε» το κεφάλαιο Νίκη και συμφώνησε να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΒΔ. Ο ίδιος μιλώντας στο magnesiasports, τονίζει ότι έφυγε σαν φίλος από την κυανόλευκη ομάδα και ότι τον κέρδισαν ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ΑΕΒΔ και η φιλοσοφία της ομάδας.

Για την αποχώρηση του από τη Νίκη: «Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ όπως θα ήθελα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συζητήσαμε με τους ανθρώπους της Νίκης και αποφασίσαμε από κοινού τη λήξη της συνεργασίας. Έφυγα σαν φίλος από τη Νίκη Βόλου».

Για το γεγονός ότι θα συνεχίσει στην ΑΕΒΔ: «Η φιλοσοφία της ομάδας της ΑΕΒΔ ήταν αυτή που με κέρδισε. Το γεγονός ότι θέλουν να χτίσουν μια ομάδα από την παραγωγική διαδικασία, δηλαδή από τις ακαδημίες τους και με τις προσθήκες έμπειρων παικτών να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η φιλοσοφία και ο τρόπος που με προσέγγισαν, ήταν αυτά που μου προκάλεσαν θετική εντύπωση και με έκαναν να πω το «ναι».  Θεωρώ ότι θα είναι μια καλή χρονιά, με την έννοια ότι έτσι όπως το σκεφτόμαστε θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα αναδείξει Βολιώτες παίκτες».

Για τον στόχο της ΑΕΒΔ ως νεοφώτιστη στην Α1 ΕΣΚΑΘ: «Παραμονή και μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία είναι ο στόχος μας. Να επιτευχθεί όσο πιο γρήγορα η παραμονή και στη συνέχεια βλέπουμε. Φυσικά και να παίζουμε ελκυστικό μπάσκετ, βοηθώντας τα νέα παιδιά».  

Για το ρόστερ: «Ξεκινά μία μεταβατική περίοδος είκοσι ημερών για τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, έτσι ώστε να δω κι εγώ και να αξιολογήσω το ρόστερ της ομάδας. Να δω δηλαδή τι υλικό υπάρχει. Από κει και πέρα θα υπάρξει ενίσχυση. Έχουμε ήδη ξεκινήσει κάποιες κινήσεις. Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι συγκεκριμένο». 

Last modified onThursday, 05 June 2014 17:52