noodles volos banner

Κανούλης: «Θα τα δώσουμε όλα»

Για το ντέρμπι κορυφής της Α2 ΕΣΚΑΘ με τον Αμπελώνα, προετοιμάζεται η ομάδα της ΑΕΒΔ, αισιοδοξώντας ότι θα κλείσει το 2013 με μία μεγάλη νίκη που θα τη διατηρήσει μόνη πρώτη στην κορυφή. Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Δέλιος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Οι Κατσαφούρης, Παπαδήμας και Σουρμενίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση, ενώ αμφίβολος είναι ο Σιδηρόπουλος.  

Ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Δημήτρης Κανούλης, μίλησε στο magnesiasports για το ντέρμπι και την ομάδα του.

Για το παιχνίδι και πώς το αντιμετωπίζουν στην ΑΕΒΔ: «Εμείς θα πάμε για το καλύτερο. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το σερί μας και να παραμείνουμε στην κορυφή. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε».

Για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν: «Αν κρίνω από πέρυσι που παίξαμε εκεί, το γήπεδο θα έχει κόσμο. Τότε μάλιστα το ματς δεν ήταν τόσο σημαντικό από βαθμολογικής πλευράς. Τώρα πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής και η ατμόσφαιρα στο κλειστό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμή».

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Είτε είμαστε πέντε, είτε δώδεκα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ότι και να γίνει αν είμαστε σοβαροί και είμαστε καλοί στην άμυνα, μπορούμε να κερδίσουμε, ακόμα και με τις απουσίες που θα έχουμε. Πιστεύω στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου και γι αυτό πιστεύω ορισμένες φορές οι απουσίες μπορεί να κάνουν και τους υπόλοιπους να παίξουν ακόμα πιο καλά σε έναν δύσκολο αγώνα».