noodles volos banner

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου που επιβλήθηκε του Μύτικα στο ΕΑΚ με 69-57. Οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα είχαν διάθεση και ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο μία μέτρια παρουσία στο δεύτερο έδωσε στους φιλοξενούμενους, που ανέβασαν στο κατακόρυφο τα ποσοστά ευστοχίας τους, την ευκαιρία να προηγηθούν με τέσσερις πόντους, με τον Αναγνωστόπουλο να μειώνει με τρίποντο στον έναν με τη λήξη της περιόδου.

Όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε η επανάληψη. Με τρίποντο του Αναγνωστόπουλου που έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός ανεβάζοντας αισθητά την απόδοση του στην άμυνα και συνεχίζοντας με σταθερότητα στην επίθεση, πήρε διαφορά στο σκορ και έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. «Είμαι ευχαριστημένος από τα  παιδιά. Δείχνουν ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι διαφορετικός σε αγωνιστικό προφίλ από τον περσινό. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αυτοί είναι που έχουν φέρει τον Ολυμπιακό ψηλά και να διεκδικεί. Δεν λέμε μεγάλα λόγια και κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Λάμπρος Πρέκας στο magnesiasports.

Να σημειωθεί οτι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τους Σκαμάγκα και Κούτλη που απουσίαζαν για διάφορους λόγους. Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ο Ντίκας που σταμάτησε στους 22.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 35-36, 57-46, 69-57

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πρέκας): Αλεξίου 12 (1), Ντίκας 22 (1), Παπαγιάννης 12, Κοσμάς 4, Αναγνωστόπουλος 9 (2), Καραθάνος, Αναστασόπουλος, Μαυροφώτης 10 (2), Σακκά, Τυρογιάννης, Σαπούνης, Θάνος.  

ΜΥΤΙΚΑΣ: Οικονόμου 2, Γκόβαρης 24 (5), Γούρναρης 5 (1), Τοπαλούδης 3, Χαιρετίδης 7 (2), Νασίκας 7, Βαρβακούλης 8. 

 

Last modified onSaturday, 14 December 2013 21:40