noodles volos banner

Η αγωνιστική δράση των τμημάτων του BC Βόλος

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα πρωταθλήματα της Αντρικής, Παιδικής και Γυναικείας ομάδας του BC Βόλος.  

Η ανδρική ομάδα του συλλόγου σε τέσσερις αγώνες που έχει αγωνιστεί, έχει καταφέρει να κερδίσει τους τρείς, Ακαδημία Γ.Σ. Βόλου, Άδμητο και Σπρίντερ, ενώ ηττήθηκε απο τα Σουφλάρια.

Η Παιδική ομάδα κέρδισε και τους τρεις αγώνες που έχει παίξει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (με Αιολικό 28 - 60, ΑΕΔΒ 33 - 63 και Ακαδημία Γ.Σ.Βόλου 30 - 73).

Η Γυναικεία ομάδα έχασε και τα δύο παιχνίδια απο τις έμπειρες ομάδες της Ολυμπιάδας και της Νίκης Βόλου.

Τα άλλα τμήματα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις με συνεχή φιλικά παιχνίδια: τα Μίνι έχουν παίξει με Αλμυρό και Ανάληψη , οι Παμπαίδες έπαιξαν με Ανάληψη και συχνά παίζουν με την Γυναικεία ομάδα του συλλόγου και η Ακαδημία 1 (μικροί) έχουν παίξει δύο φιλικά με την ΑΕΒΔ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η φωτογράφηση όλων των τμημάτων και σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το καλαίσθητο ημερολόγιο του 2014, σε όλους επίσης τους αθλητές και τις αθλήτριες μοιράστηκαν εκπτωτικές κάρτες απο δύο αθλητικά καταστήματα του Βόλου και έτσι θα μπορούν να προμηθεύονται αθλητικό υλικό σε χαμηλότερες τιμές. Σε λίγες ημέρες θα προστεθούν και άλλοι επιχειρηματίες στην  εκπτωτική κάρτα. Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι υπεύθυνοι του BC Volos ευχαριστούν τους γονείς και τους μέχρι τώρα χορηγούς που τους στηρίζουν στην προσπάθεια αναβάθμισης της βολιώτικης καλαθοσφαίρισης.

Last modified onTuesday, 10 December 2013 17:17