noodles volos banner

Ο Βολιώτης Γ. Μαυρογιάννης στον ΑΣ Καρδίτσας

Μία ακόμη εξαιρετική μεταγραφική κίνηση έκανε ο ΑΣ Καρδίτσας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βολιώτη Γιώργου Μαυρογιάννη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στους Μαχητές Δόξας Πευκών, ενώ ως γνωστόν αναδείχθηκε από τη Νίκη και έπαιξε μ' αυτήν στην Α2 ανδρών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ένταξη του Γιώργου Μαυρογιάννη στην ανδρική ομάδα. Με την κίνηση αυτή, ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός και το ρόστερ παίρνει την τελική του μορφή. Η απόκτηση του Μαυρογιάννη έρχεται να να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Α.Σ.Κ. ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Ο Γιώργος Μαυρογιάννης είναι 24 ετών με ύψος 1.93 μ. και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην εφηβική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Τις τέσσερις τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα κατά σειρά της Νίκης Βόλου, του Φίλιππου Βέροιας, του ΟΦΗ και των Μαχητών Δόξας Πεύκων, διακρινόμενος για το ολοκληρωμένο παιχνίδι του, καθώς σε τρεις σεζόν βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων πασέρ του πρωταθλήματος. Επίσης, έχει αξιοσημείωτη πορεία στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, μετρώντας 62 συμμετοχές και 598 πόντους με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων.Η διοίκηση καλωσορίζει τον Γιώργο Μαυρογιάννη στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας".