noodles volos banner

Eπικυρώθηκε η επέκταση συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Σάκη Κουτίνα

Είχαμε αναφέρει πριν ένα μήνα ότι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Σάκη Κουτίνα υπήρχε προφορική συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους. Αυτή επικυρώθηκε με τη χθεσινή ανακοίνωση. Ο Βολιώτης γκαρντ θα φοράει για ακόμα μία σεζόν τη "βυσσινί" φανέλα. Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε σε 22 αγώνες έχοντας 9,1 πόντους κατά μέσο όρο, πριν τραυματιστεί σοβαρά επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: «Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ θα έχει στις τάξεις της τον 28χρονο γκαρντ Σάκη Κουτίνα. Ο παίκτης συναντήθηκε με τη Διοικούσα Επιτροπή και υπήρξε απόλυτη συμφωνία για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 και την παραμονή του στην ομάδα.

Ο 28χρονος παίκτης, σε δήλωσή του, ανέφερε: «Θεωρώ ότι όλα μπορούν να πάνε καλά και τη νέα χρονιά. Υγεία να έχουμε και πιστεύω ότι η ΑΕΛ θα διαθέτει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί στο παρκέ. Από την πλευρά μου νιώθω κάθε μέρα όλο και πιο έτοιμος για να προσφέρω στην ομάδα. Και θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό και πρόεδρο του Σωματείου Αντώνη Τσαγκάλη, για την πετυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα στο γόνατο, αλλά και τον φυσικοθεραπευτή, Κωνσταντίνο Καλαμπάκα για την μετεγχειρητική πορεία η οποία εξελίχθηκε όπως έπρεπε ώστε να επιστρέψω και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους».