noodles volos banner

Πανιώνιος-Μυρμιδόνες 1-3

Παρ' ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Μυρμιδόνες έφθασαν στην πρόκριση με ανατροπή. Πέρασαν με 1-3 από το γήπεδο της ΙΜ Δημητριάδος κόντρα στον Πανιώνιο και συνεχίζουν στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Ο Δημήτρης Φώτου με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 21ο λεπτό έκανε το 1-0, αλλά η απάντηση ήταν γρήγορη για τους φιλοξενούμενους και μάλιστα διπλή. Στο 30ό από απόκρουση αμυντικού, ο Γιώργος Μπούρχας έγινε κάτοχος της μπάλας και σκόραρε με σουτ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και στο 42ο το 1-2 με πλασέ του Τσιάρα σε τετ-α-τετ ύστερα από κάθτη του Χατζέλα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με συνεργασία αδερφών. Ο Χρήστος Γκάμπας πέρασε από αριστερά, έσπασε την μπάλα για τον αδερφό του, Δημήτρη ο οποίος από κοντά πέτυχε το γκολ.
Για τον Πανιώνιο του Νίκου Σκουφογιάννη, χαμένη ευκαιρία λίγο πριν την ισοφάριση με σουτ του Μοσχούδη που έφυγε άουτ, για τους Μυρμιδόνες οι Τσιάρας, Γκάμπας απείλησαν στο πρώτο εικοσάλεπτο σε τρεις περιπτώσεις, ενώ οι Χρ. Γκάμπας, Χατζέλας θα μπορούσαν να "κλειδώσουν" νωρίτερα τη νίκη για την ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Νικούδης (46' λ.τρ. Καλατζής), Γ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος, Εμμανουήλ, Αρβανίτης (46' Πέτσης), Κ. Μπασδάνης, Φώτου, Λυρίτσης (60' Καραγιώργος), Λέτσος, Μοσχούδης.
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Κοντοβάς, Γ. Μπούρχας, Βέργας, Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Κατσαβριάς, Ζαφειρίου (46' Μάτζαρης-55' λ.τρ. Δ. Γκάμπας), Χατζέλας, Τσιάρας (87' Νικηφοράκης), Χρ. Γκάμπας.