noodles volos banner

Με το… ένα πόδι στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ

Με το… ένα πόδι στον Παναθηναϊκό Superfoods φαίνεται πως είναι, πλέον, ο Κένι Γκάμπριελ! Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν προπονήθηκε την Τρίτη (22/11) με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τη ρωσική ομάδα -παρότι είχε συμβόλαιο για δύο χρόνια!

Κάτι που, αυτομάτως, σημαίνει πως ανοίγει διάπλατα ο δρόμος, ώστε ο 27χρονος να πραγματοποιήσει την… τρελή επιθυμία του και να έρθει ξανά στη χώρα μας, προκειμένου να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Οι πληροφορίες από νωρίς ανέφεραν πως ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι», φυσικά, ΔΕΝ έχει υπογράψει τίποτα ακόμα, αλλά, αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό -όπως και η άφιξή του στη χώρα μας- αναμένεται να συμβεί άμεσα.

Ουσιαστικά, το να μείνει ελεύθερος ήταν το τελευταίο εμπόδιο, ώστε να μετακομίσει στην Αθήνα. Αφού, λοιπόν, φαίνεται πως ξεπεράστηκε κι αυτό, ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται πολύ σύντομα να έχει στη διάθεσή του τον… αντι-Γκιστ, ο οποίος, πιθανότατα, θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μεγάλο μέρος αυτής, θυμίζουμε, θα χάσει ο Τζέιμς Γκιστ, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τη Ρεάλ, την περασμένη βδομάδα, γι’ αυτό και το «τριφύλλι» κινήθηκε αστραπιαία, ώστε να αναπληρώσει άμεσα το -μεγάλο- κενό που αφήνει στους ψηλούς της ομάδας.

Πηγή: sport-fm