noodles volos banner

Ο ευρωπαϊκός… σεφτές του Ολυμπιακού περνάει από την Έφες!

Ύστερα από ένα … ασανσέρ συναισθημάτων από τη Μαδρίτη στο ΣΕΦ και το ντέρμπι αιωνίων, ο Ολυμπιακός κάνει την ευρωπαϊκή εντός έδρας πρεμιέρα του με αντίπαλο την Έφες Αναντολού (7.45μ.μ. ΕΡΤ1) στοχεύοντας στην πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα.

Όπως είπε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, άμα μένεις στο προηγούμενο αποτέλεσμα, χάνεις το επόμενο και έτσι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει στη νίκη-θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, καθώς η ομάδα του Περάσοβιτς προέρχεται και αυτή από ήττα στην Ευρωλίγκα (στη Βιτόρια) και δεν αστειεύεται.

Κάτι που έδειξε και στο φιλικό τουρνουά του Ηρακλείου στο οποίο επικράτησε μάλλον άνετα του Ολυμπιακού ή εν πάσει περιπτώσει χωρίς να απειληθεί άμεσα.

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα κομβικό παιχνίδι και ας είναι τόσο νωρίς στη σεζόν των 30 αγωνιστικών. Το βασικό μέλημα κάθε ομάδας είναι η υπεράσπιση της έδρας του, πόσο δε μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν θεωρείται φαβορί για πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Χρειάζεται όμως έξτρα προσοχή καθώς συνήθως οι ελληνοτουρκικές “μάχες” δεν επιβεβαιώνουν τον κανόνα της υπεροχής της έδρας - όπως την προηγούμενη εβδομάδα με τη Ρεάλ- και αυτό πιστοποιείται από το ρεκόρ 9-5 που έχει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο του κατά της Έφες.

Διαιτητές του αγώνα είναι ο Μπελόσεβιτς, Πέρε-Πιθάρο και Ζαμοϊσκι.

Πηγή: eurohoops.net

Last modified onThursday, 20 October 2016 23:38