noodles volos banner

Πολύ καλή η διαιτησία Τζαφλέρη - Καρακατσούνη στο ντέρμπι "αιωνίων" του ΣΕΦ

Οι Βολιώτες διαιτητές Χάρης Καρακατσούνης και Δημήτρης Τζαφλέρης, οι οποίοι πλαισιώθηκαν από τον Αθηναίο ρέφερι Πηλοϊδη, ήταν οι "άρχοντες" του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, το οποίο έληξε με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία εκκωφαντική νίκη.

Οι τρεις άνδρες τα πήγαν περίφημα στο έργο τους, πετυχαίνοντας κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο τα τελευταία χρόνια, σε τέτοιου είδους ντέρμπι: Να περάσουν απαρατήρητοι. Βέβαια, ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η μεγάλη διαφορά στο σκορ, ανάμεσα στις δύο ομάδες, γεγονός που δεν επέτρεπε σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του Ολυμπιακού ή την πολύ κακή εμφάνιση των "πρασίνων".

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Τζαφλέρη, αυτό ήταν το πρώτο ντέρμπι στην καριέρα του ως διαιτητής Α1, γεγονός που καθιστούσε το έργο του ακόμα πιο δύσκολο, καθώς είναι εύλογο να υπάρχει και κάποιο σχετικό άγχος. Παρ' όλα αυτά, κι εκείνος τα πήγε εξαιρετικά, δείχνοντας πως μπορεί να καθιερωθεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, πάντως, το κλίμα ανάμεσα στην διαιτητική τριάδα, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ήταν πολύ ευχάριστο, με τις παρατηρήσεις που ακούστηκαν για αυτήν να είναι πολύ λίγες, με τις περισσότερες να έχουν ως δέκτη τον "πρωτάρη" Τζαφλέρη, αλλά ήταν περισσότερο συμβουλευτικού χαρακτήρα, ενόψει της συνέχειας.

Last modified onTuesday, 18 October 2016 14:26