noodles volos banner

Δύο μήνες έξω ο Τζέιμς, που ζήτησε … συγγνώμη

Τεράστιο είναι τελικά το πλήγμα με τον Μάικ Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό, αφού θα μείνει δύο μήνες νοκ-άουτ.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον γιατρό του Παναθηναϊκού Superfooods Θανάση Κονίδη και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ακριβώς που απεύχονταν στην ομάδα. Συγκεκριμένα θα μείνει δύο μήνες εκτός δράσης, όπερ και σημαίνει ότι θα χάσει τα σημαντικά ματς της Ευρωλίγκας, όπως επίσης και το μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναμένεται να ενεργοποιήσει άμεσα τον Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Μάικ Τζέιμς για τα ματς και του εγχώριου πρωταθλήματος, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη. Αλλωστε η θέση που «πονάει» ο Παναθηναϊκός είναι αυτή του δεύτερου πλέι μέικερ, μια δουλειά που έκανε... κατά συνθήκη ο πρώην παίκτης της Λαμποράλ.

Βέβαια έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά η κίνηση του Τζέιμς να «τιτιβίσει» συγνώμη στους φίλους του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το τέλος της χειρουργικής επέμβασης. Και λίγα λεπτά αργότερα να «κατεβάσει» από το twitter του τις αναρτήσεις. Συγνώμη γιατί; Επειδή τραυματίστηκε στην προπόνηση; Αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε αθλητή...Αν μη τι άλλο αυτή η κίνηση έδωσε μπόλικη τροφή για σκέψη και μένει να αποδειχθεί αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτήν την συγνώμη. Καπνός υπάρχει! Φωτιά;

Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης θα μπει στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα τη χειρότερη στιγμή. Όταν η ομάδα έχει «χτιστεί», έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και τώρα ο Πεδουλάκης θα πρέπει να κάνει... restart και στην τακτική.