noodles volos banner

Με φορείο ο Σανικίτζε, φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού

Ο Αρης επικράτησε με 75-65 των Τρικάλων για την πρεμιέρα της Basket League, όμως οι πάνω από 3.000  οπαδοί του που βρέθηκαν στο «Nick Galis Hall», δεν κατάφεραν να χαρούν όσα θα ήθελαν το τη νίκη αυτή.

Κι αυτό διότι με μόλις 1'.33'' για το τέλος του ματς, ο Βίκτορ Σανικίτζε… σωριάστηκε στο παρκέ, έχοντας τραυματιστεί στο δεξί γόνατο. Με μια πρώτη ματιά η κατάσταση του μοιάζει αρκετά σοβαρή, καθώς αποχώρησε σε φορείο, με τους οπαδούς των κίτρινων αλλά και τους ανθρώπους του Άρη να έχουν «παγώσει»!

Ο ίδιος έδειχνε να πονάει πολύ και να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή. Προς το παρόν δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά, κάτι που θα γίνει όταν ο Γεωργιανός υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Γι' αυτό ακριβώς αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για ρήξη πρόσθιου χιαστού, φόβοι που αν επιβεβαιωθούν τότε ο έμπειρος φόργουορντ θα χάσει μεγάλος μέρος της σεζόν. Και φυσικά θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για τους Θεσσαλονικείς, αφού πρόκειται για μια από τις καλύτερες μεταγραφές που έγιναν φέτος στη χώρα μας.