noodles volos banner

Ντύνεται στα πράσινα ο Νίκολς

Ο Ντεμέτρις Νίκολς αποτελεί τον εκλεκτό του Αργύρη Πεδουλάκη για τη μοναδική θέση που έχει μείνει κενή στο ρόστερ των «πρασίνων» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει το νέο μέλος του ρόστερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ (32 χρ., 2,03 μ.) μπορεί να βοηθήσει τόσο στο «τέσσερα» όσο και στο «τρία» χάρη στην καλή του άμυνα, τα αθλητικά του προσόντα αλλά και το καλό σουτ που διαθέτει από την περιφέρεια.

O Νίκολς δεν είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά, αλλά εκείνος που θα αποτελέσει τον ιδανικό ρολίστα για να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει τις ποιοτικές λύσεις που χρειάζονται οι «πράσινοι».

Είναι ένας έμπειρος παίκτης, έχοντας ως τελευταίο παράσημο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια. Στην περσινή Ευρωλίγκα αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, έχοντας κατά μ.ό. 12,9 λεπτά συμμετοχής με 4 πόντους, 1,5 ριμπάουντ, 63% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 67% στις βολές. Επίσης έχει στο βιογραφικό του πέρασμα από το ΝΒΑ με τις φανέλες των Κλίβελαντ Καβαλίερς, των Νιου Γιορκ Νικς και των Σικάγο Μπουλς, ενώ έχει αγωνιστεί και στα πρωταθλήματα της Δομινικανής Δημοκρατίας και του Πουέρτο Ρίκο. Οσον αφορά την ευρωπαϊκή του περιπλάνηση, έχει παίξει σε Γκραβελίν, Βισί, Σολέ, Κράσνι Κρίλια και τα δύο τελευταία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από την «πράσινη» ΚΑΕ, προκειμένου να ενσωματωθεί ο παίκτης στη νέα του ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο οι κυπελλούχοι ολοκληρώνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις εν όψει της νέας σεζόν, αν και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει αφήσει ανοικτό παράθυρο για την απόκτηση γκαρντ στα τέλη του μήνα. Κάτι που θα φανεί στην πορεία της προετοιμασίας και τις αδυναμίες που θα παρουσιάσει (αν παρουσιάσει) η ομάδα κατά τη διάρκεια των φιλικών. Εάν και εφόσον ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του Νίκολς, αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη (16-17/9) στο ΟΑΚΑ. Κάτι που ισχύει και για τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος απέχει μία νίκη με την Ανχούι, προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα Κίνας.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκε κανονικά η δουλειά στο Καρπενήσι, με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να κάνουν διπλές προπονήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και μπάσκετ το πρωί, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο μπάσκετ. Εκτός έμεινε ο Κωστής Γόντικας λόγω μυϊκού σπασμού στον αυχένα.

πηγή: sentragoal.gr

Last modified onFriday, 02 September 2016 14:26