noodles volos banner

"Αβέβαιο" το μέλλον και του Χέρστον!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μαλίκ Χέρστον από το ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν ενθουσίασε με την απόδοση του στην περασμένη σεζόν, παρουσιάζοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα, μη καταφέρνοντας να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων".

Ο Μαλίκ Χέρστον έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την ερχόμενη σεζόν, αλλά η παραμονή του στο ρόστερ δεν είναι δεδομένη. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί το αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ήρθε στην 'Ένωση" την σεζόν 2014/2015, μαζί με τους Ποπς Μενσά-Μπονσού και Καρλ Ίνγκλις, σε μία μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης να ενισχύσει δυναμικά το ρόστερ.

Την περασμένη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μαλίκ Χέρστον είχε μέσο όρο 8.7 πόντους (62.4% στα δίποντα, 39.6% στα τρίποντα, 72.5% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ. Στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει από το ρόστερ ο πρώην παίκτης των Σιένα και Αρμάνι Μιλάνο, η ΑΕΚ θα ψάξει τον αντικαταστάτη του με έναν παίκτη υψηλού επιπέδου.