noodles volos banner

Σούπερ Καραγιώργος στην ήττα του Αλμυρού

Η τύχη του ΓΣ Αλμυρού στη διαδικασία των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ, ήταν προδιαγεγραμμένη. Άπαντες ήταν ικανοποιημένοι και μόνο με την παρουσία της Μαγνησιώτικης ομάδας στ διαδικασία και την κατάκτηση της δεύτερης θέση στον όμιλο, αφού τα φαβορί της κατηγορίας είχαν το δεκαπλάσιο μπάτζετ στα ρόστερ τους.

Έτσι ο Αλμυρός έκανε την τέταρτη ήττα του στα πλέι οφ χάνοντας με 99-74 από τον Ερμή στην Αγιά το Σάββατο το απόγευμα. Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν για ακόμη μια φορά η απόδοση του Γιάννη Καραγιώργου, που συνεχώς αποδεικνύει ότι η πρώτη τοπική κατηγορία είναι λίγη για αυτόν.

Με 31 πόντους με εννιά τρίποντο, ο Καραγιώργος ήταν εξαιρετικός παρά την ήττα της ομάδας του. Ο Αλμυρός αγωνίστηκε με δύο απουσίες, των Βαλαμούτη και Θέου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Γενικά πάντως ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Φλεβάρης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του.

Τα δεκάλεπτα: 28-16, 52-32, 80-58, 99-74

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Φλεβάρης): Σπύρας 2, Καραγιώργος 31 (9), Σαμαράς 12 (1), Στάμος 5, Καραμανλής 14 (1), Μητρουλάς 6, Χρηστομάνος 2, Κοντοστάθης, Κούτε, Σινάζος 2.

Οι δυο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ:

9/5
ΓΣ Αλμυρού – ΓΣ Αμπελώνα
Ερμής Αγιάς – ΓΣ Φαρσάλων

16/5
ΓΣ Φαρσάλων – ΓΣ Αλμυρού
ΓΣ Αμπελώνα- Ερμής Αγιάς.