noodles volos banner

Η όμορφη εκδήλωση του BC Volos σε εικόνες

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή της ομάδας BC Volos το Σάββατο στο Filippou Cafe στην παραλία του Βόλου καθώς πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης του συλλόγου.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το ίδρυμα "Πίστη" που βοηθάει παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες. Για το λόγο αυτό, υπήρχε λαχειοφόρος που όλα τα έσοδά της θα δοθούν στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Στη γιορτή τιμήθηκαν η εφηβική ομάδα για την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος και τη συμμετοχή της στα τελικά της Θεσσαλίας, η ομάδα των κορασίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων και τη συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό Θεσσαλίας.
Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλήτριες Σταματία Διαμαντοπούλου και Χαρά Ντελή που επιλέχτηκαν στο κλιμάκιο κορασίδων Νοτίου Ελλάδας, καθώς και ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου ως πρωταθλητής Ελλάδας στη χιονοδρομία. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας, συμμετείχε στην Ολυμπιάδα μέχρι 17 χρονών και ήταν αυτός που άναψε την ολυμπιακή φλόγα στο Παναθηναικό Στάδιο για τους χειμερινούς αγώνες χιονοδρομίας, ενώ στο μπάσκετ αγωνίζεται στην εφηβική ομάδα του BC Volos.
Ακόμη τιμήθηκε ο κ.Τάκης Παπουτσής για την προσφορά του στο βολιώτικο και ελληνικό μπάσκετ. Ο κ. Παπουτσής είναι ο προπονητής που οδήγησε τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα το 1978 και τη συμμετοχή του στο κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης. Ο χώρος στην καφετέρια ήταν στολισμένος με μπουκέτα από μπαλόνια στα χρώματα της ομάδας και τα σύμβολα της. Η μεγάλη παρουσία του κόσμου έδωσε ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση που άφησε το στίγμα της σαν μια από τις καλύτερες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.
Στο τέλος έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου που είχε πάρα πολλά δώρα...

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση: