noodles volos banner

Κορυφαίος προπονητής ο Μαρκόπουλος στην Basket League

Μετά τη κατάκτηση της τρίτης θέσης από τον ΠΑΟΚ που έπαιξε εξαιρετικό –τηρουμένων των αναλογιών- μπάσκετ την περυσινή σεζόν, ο Σούλης Μαρκόπουλος, απολαμβάνει από σήμερα μία ακόμα διάκριση. Αυτή, δεν είναι άλλη από τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή στην Ελλάδα στη σχετική ψηφοφορία που διενήργησε ο ΕΣΑΚΕ.

Ο τεχνικός τους ΠΑΟΚ ψηφίστηκε από τους 49 εκ των 51 δημοσιογράφων που συμμετείχαν στη διαδικασία, ενώ οι 41 από αυτούς τον επέλεξαν ως τον κορυφαίο δίνοντάς του την πρώτη θέση. Ο Μαρκόπουλος άφησε πίσω του τον ρούκι Ηλία Παπαθεοδώρου της Νέας Κηφισιάς (εξαιρετικό πλασάρισμα η 2η θέση), αλλά και τον μοναδικό ξένο της λίστας, τον Νέναντ Μάρκοβιτς του ΚΑΟΔ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, που πρόσφατα ξεπέρασε τα 500 επίσημα παιχνίδια στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής, ανέφερε πως: «Μία τιμητική διάκριση σε ένα ομαδικό άθλημα αντανακλά σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτή. Τόσο στους παίκτες και στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όσο και στη διοίκηση και τους άλλους συνεργάτες μου στην ομάδα, που και αυτοί συνετέλεσαν ώστε να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ και αυτός ο τίτλος σε μένα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία και την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί, σε όλη την διάρκεια της σεζόν για να πετύχουμε την κατάκτηση της 3ης θέσης. Ευχαριστώ και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, γιατί ουσιαστικά στο πρόσωπό μου, τίμησαν την προσπάθεια όλων μέσα στην ομάδα».

propon6

Last modified onWednesday, 18 June 2014 15:33