noodles volos banner

Τέλος ο Περπέρογλου

Τέλος στο κεφάλαιο Ολυμπιακός έβαλε ο Στράτος Περπέρογλου, που με δημόσια δήλωσή του εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του.

Ο 29χρονος φόργουορντ δεν θα συνεχίσει στους Πειραιώτες, ύστερα από δύο χρόνια κοινής πορείας. Με δημόσια δήλωσή του, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ, τόνισε πως η πρόταση της Εφές Αναντόλου και η προοπτική να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη και να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα, υπό διαφορετικές συνθήκες, ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Η δημόσια δήλωσή του: «Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό και για αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Σε αυτά τα δύο χρόνια ζήσαμε χαρές, αλλά και λύπες. Πετύχαμε πολλά σημαντικά, αλλά αφήσαμε και κάποια πράγματα μισοτελειωμένα. Ευχαριστώ πολύ τους αδερφούς Αγγελόπουλους για τη στάση τους και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για να συνεχίσω στην ομάδα. Αναγνωρίζω ότι τηρουμένων των συνθηκών έκαναν πραγματικά την υπέρβαση και έδειξαν έως το τέλος πόσο πολύ με ήθελαν στον Ολυμπιακό. Πιστεύω όμως ότι όλοι θα κατανοήσουν ότι η απόφασή μου να αγωνιστώ σε μια ομάδα του εξωτερικού κάτω από διαφορετικές συνθήκες ήταν για εμένα και την οικογένειά μου η καλύτερη δυνατή επιλογή. Στράτος Περπέρογλου».