noodles volos banner

Πολύ λίγος κόσμος στο φιλικό του ΝΠΣ με την Εθνική Ελπίδων

Δε συγκινήθηκαν και πολύ οι Βολιώτες από τη διεξαγωγή του φιλικού του ΝΠΣ με την Εθνική Ελπίδων, αφού δε βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ σήμερα Τετάρτη (4/4) το απόγευμα πάνω από 300 άτομα, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία, τη στιγμή που τα φίλα προσκείμενα στον Αχιλλέα Μπέο ΜΜΕ μιλούσαν ακόμη και για 1000 άτομα.

Η αδιαφορία των Βολιωτών για ένα φιλικό του ΝΠΣ, ακόμη και με την Εθνική Ελπίδων, ήταν χαρακτηριστική κι αυτό ανάγκασε ανθρώπους του δημάρχου να κάνουν … γύρα από τα δημοτικά σχολεία τις προηγούμενες και να δίνουν δωρεάν εισιτήρια, που ούτε αυτό έπιασε τόπο. 

Σίγουρα οι παίκτες της Εθνικής θα απογοητεύτηκαν με την πολύ μικρή προσέλευση του κόσμου και ασφαλώς δεν τιμάται έτσι μία Εθνική Ομάδα. Το πιο απλό που μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος είναι πόσος κόσμος θα πήγαινε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αν αντίπαλος ήταν η Νίκη ή ο Ολυμπιακός, που θα έφτανε στη χειρότερη περίπτωση τα 1500 άτομα.

Χαρακτηριστικό πάντως της αναμέτρησης ήταν ότι ο μόνος που ακουγόταν στις κερκίδες ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος δε σταμάτησε να κάνει σχόλια.

Last modified onMonday, 09 April 2018 15:37