noodles volos banner

Αρχίζει ο β' γύρος στη Β' ΕΠΣΘ

Ύστερα από τρεις εβδομάδες, η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Β' ΕΠΣΘ με την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Ας δούμε τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής.
Το Σάββατο, έχουμε δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στο Σέσκλο, η τοπική Ακρόπολη φιλοξενεί τον Απόλλωνα Καναλίων, με τους γηπεδούχους να μετρούν δύο βαθμούς παραπάνω από τους αντιπάλους τους, αλλά εντός έδρας να μην τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλά. Την ίδια ώρα, δηλαδή στις 15:00, ο Τοξότης φιλοξενεί τον Πηλέα. Από τη μία, η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού έχει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς έδρας, από την άλλη αυτή του Σούλη Κατσικαδάμου είναι αήττητη εκτός έδρας, με δέκα βαθμούς σε τέσσερις εξόδους. Αργότερα, στις 19:00, η πρωτοπόρος Σκόπελος φιλοξενεί τους Αργοναύτες. Με 25 βαθμούς οι νησιώτες, με μόνον 1 ο σύλλογος της Αμαλιάπολης.
Το πρωί της Κυριακής, στο γήπεδο της Γατζέας κοντράρονται ο Άνθιμος Γαζής με τον Παγασητικό, σε ματς που ...μυρίζει αρκετά γκολ. Στους 16 βαθμούς  η ομάδα των Μηλεών, δύο λιγότερους μετράει αυτή των Αλυκών, ενώ αμφότερες θέλουν να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα.
Τέλος, το απόγευμα στα Λεχώνια, η Δάφνη είναι το φαβορί για τη νίκη με αντίπαλο τον Ελευθεριακό. Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει ο Κένταυρος. Λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας και των δυσμενών συνθηκών προπόνησης για τις ομάδες το προηγούμενο διάστημα, οι εκπλήξεις αυτό το Σαββατοκύριακο ...παραμονεύουν, σε μια κατηγορία που θα γίνει μεγάλη μάχη για την άνοδο μιας και απομένουν μόνο δέκα αγώνες για κάθε σωματείο και οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές.