noodles volos banner

Κένταυρος-Τοξότης 0-2

Με 0-2 κέρδισε ο Τοξότης τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου στο πλαστικό της Γατζέας και έτσι, έκλεισε τον πρώτο γύρο με την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με μακρινό σουτ του Νιτσάι στο 5ο λεπτό, ενώ τα γκολ σημειώθηκαν από τον Τοξότη στα τελευταία λεπτά κάθε ημιχρόνου! Με τον Μάρκο στο 45' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και τον Γιώργο Βέτσικα στο 90' σε αντεπίθεση.
Ο Στέφανος Γώγος ανέφερε ότι η ομάδα του έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε όμως ανάλογη συνέχεια στην επανάληψη, ο Θανάσης Χρυσοχού σχολίασε πως η νίκη του Τοξότη ήταν δίκαια αν και η ομάδα του δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Και οι δύο προπονητές ευχήθηκαν, μέσω του magnesiasports, Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο. Η λήξη του α' γύρου βρήκε τον Τοξότη χωρίς ισοπαλία με 5 νίκες και 5 ήττες να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην προνομιούχο τετράδα ανόδου, ενώ ο Κένταυρος έχει 1 νίκη, 1 ισιοπαλία και 8 ήττες.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Πότσκα, Τζίκας, Εκταρίδης (65' Παπαδημητρίου), Πάπος, Χουχονίκος, Βαρσαμάς, Παππάς (60' Πανάρετος), Γώγος, Ανδρέου (55' Παπαμαρκάκης), Μπογδανίδης, Ντόνι Νιτσάι.
Τοξότης: Αϊδινής, Τσιβγιούρας (70' Παπούλιας), Λένα, Αλ. Βέτσικας, Ζαχαριάς, Ντε λα Κρουζ, Γ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Μάρκο, Μαρέδης (50' Χρονόπουλος), Τσένα (85' Χρ. Πασπαλάρης).