noodles volos banner

Σε Νεάπολη και Κανάλια τα πιο σημαντικά παιχνίδια

Mε δύο αγώνες το Σάββατο και τρεις την Κυριακή συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' Τοπικής με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής. Η Ακρόπολη υποδέχεται τον Άνθιμο Γαζή, με τις δύο ομάδες να χωρίζει ένας βαθμός. Ο σύλλογος του Σέσκλου θέλει το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο, ενώ αυτός των Μηλεών εκτός έδρας έχει όλα τα αποτελέσματα από μία φορά. Στο γήπεδο της Γατζέας, ο Κένταυρος φιλοξενεί τον Παγασητικό, με τον Γιώργο Καραμίχαλο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της νεοσύστατης ομάδας των Αλυκών.

Την Κυριακή, η Δάφνη κοντράρεται με τον Τοξότη, στο πιο σημαντικό ίσως ματς της αγωνιστικής. Από την μία, η ομάδα του Σταύρου Σταμπουλή που έχει πέντε νίκες και από την άλλη αυτή του Θανάση Χρυσοχού με τέσσερις, ισόβαθμες στους 12 βαθμούς και θέλουν να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή.

Στα Κανάλια, ο τοπικός Απόλλων παίζει με τον Πηλέα σε αμφίρροπη συνάντηση. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις επιτυχίες σε τέσσερα ματς στην έδρα τους, ο Πηλέας έχει "δύο στα δύο" με νίκες εκτός έδρας. Στα Λεχώνια, ο Ελευθεριακός θα διεκδικήσει την τρίτη του φετινή νίκη με αντίπαλο τους Αργοναύτες που δεν έχουν ακόμη κερδίσει. Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει η Σκόπελος που έχει αποσπαστεί στην κορυφή της κατάταξης.