noodles volos banner

Αργοναύτες-Ακρόπολη 2-3

Χατ τρικ σήμερα για τον Κώστα Παλάντζα Χατ τρικ σήμερα για τον Κώστα Παλάντζα

Με χατ τρικ του Κώστα Παλάντζα, η Ακρόπολη πέρασε με 3-2 από το γήπεδο της Σούρπης κόντρα στη μαχητική ομάδα των Αργοναυτών. Τα δύο πρώτα γκολ του έμπειρου στράικερ στο 15ο και 19ο λεπτό με πλασέ στην πλάτη της άμυνας ύστερα από κάθετες πάσες. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 30' με σουτ του παίκτη-προπονητή τους Θανάση Δαϊλιάνη, για να γίνει το 1-3 στο 65' με πλασέ στην κίνηση του Παλάντζα σε φάση που άρχισε από κόρνερ. Στο 74' αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση για διαμαρτυρία ο Δημητρίου και στο 81' ο Δαϊλιάνης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το τελικό 2-3. Προσπάθησε να πιέσει ο σύλλογος της Αμαλιάπολης, αλλά τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά. Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένες ευκαιρίες με τους Δαϊλιάνη, Βαγγέλη και Χρήστο Ζάρρα στο πρώτο τέταρτο όσο δεν υπήρχε σκορ. Τέλος, ο Βαγγέλης Τάχος ευχαρίστησε τους Αργοναύτες για την άψογη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Καλοδήμος, Καλαμάς, Καράγγελος (52' Μπαλίου), Ρήγας, Ψαθάς, Κουφάκης, Χρ. Ζάρρας, Δημητρίου, Ευάγγ. Ζάρρας (46' Κουλούμπαρδος), Δαϊλιάνης, Γαρυφάλλου.
Ακρόπολη: Σαρρής, Στύλας, Παπάς, Ευάγγ. Κουνής, Κολυμήτρας (25' λ.τρ. Αντωνίου), Φώτου, Πασσάς, Τσούτσας, Μπέκος, Αξιώτης, Κ. Παλάντζας.